Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Cupcake de Maduixa i Mascarpone (gelat)

By 12:37 , , , , , , ,

Una paraula: Contentíssima!! 
I us explicaré el perquè...És el meu primer cupcakes inventat!! 
CREACIÓ 100% S DE SWEET!!!!!!!! Siiiiiiiiiiiii!!!!!!!!



Evidentment s'ha d'anar provant, provant i provant fins que arribes un dia com avui i dius, calla! i si faig un Cupcake així?? I voilà!! Un Cupcake de Maduixa, mmm....ara que ja arriba els temps d'aquestes fruites...maduixes, cireres, préssecs....Quina de coses que veureu pel blog!






Perquè de maduixa? Doncs perquè és una fruita que dóna molt joc a tot, té aquell punt àcid que contraste amb la dolçor de qualsevol pastís, cupcake, crema, etc. I perquè el color que dóna en el món de la pastisseria és espectacular!






























Us deixo amb la recepta (uns 12 Cupcakes)

Ingredients:
170 grs de farina
1 1/2 culleradeta de llevadura en pols
170 grs de mantega
180 grs de sucre extrafi
3 ous
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2 cullerades de llet
500 grs de maduixes fresques
250 grs de mascarpone
sucre glas (glacé)

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º i aprofiteu per col·locar les càpsules dels cupcakes dins els motlle de cupcakes (així ja ho tindreu preparat).
En un bol tamisar la farina i la llevadura en pols i afegir el sucre (si el tamiseu millor que millor) i la mantega, barregeu fins que quedi tot integrat. A continuació afegiu els ous, un per un, és a dir, tirar-ne un i barrejar, i així fins a tres. I per últim l'extracte de vainilla. Batre tot fins que no quedin grumolls i afegir la llet sense deixar de remenar.
Ara ja es pot posar la massa dins les càpsules dels cupcakes, fins la meitat, ja que al portar llevadura pujarà i si ompliu més del compte us sortiran uns cupcakes amb formes estranyes... ;)
Ho poseu al forn (a 180º) uns 15 minuts (aprox.) Si no sabeu amb seguretat si estan fets, el que podeu fer és estar al cas (una vegada hagin passat 10 minuts) i punxar amb un escuradents, si surt sec ja els podeu treure!
Una vegada fets els deixeu refredar completament dins del motlle.


Quan estiguin freds (sobretot! han d'estar freds) talleu el cup cakes arran de la càpsula perquè us quedi ben pla (el sobrant el poseu amb una bossa hermètica i al congelador, aviat sabreu perquè...)
Una vegada fet això, agafeu les maduixes fresques i les talleu en trocets ven petitons i els barregeu amb el mascarpone (és una barreja explosiva de lo bona que està). Unteu una capa a sobre del cup cake. La resta de mascarpone+maduixa ho passeu per la batedora just perquè la maduixa s'acabi d'integrar amb el mascarpone i el pugui tenyir de vermell. I tot seguit cap al congelador, si si, al congelador! per fer gelat de mascarpone amb maduixa!! És brutal!!
Quan ja està congelat (jo el vaig deixar 1 dia), obtindreu un gelat 100% natural, i amb l'estri de fer boles de gelat poseu un bola a sobre del cupcake! I per decorar jo vaig fer-hi una maduixa de fondant!
Per cert, abans de posar la decoració amb fondant espolvoreixeu sucre glass per sobre! jeje (m'ho havia deixat)




























Consells i "Truquillus":
Se que potser seré pesada, però tal com us comento sempre, tots els ingredients que venen de la nevera s'han de treure abans i deixar-los a temperatura ambient. Sobretot la mantega, per saber que ja està a temperatura ambient heu de fer el següent: posar el dit sobre un tros de mantega, el dit no s'ha d'enfonsar però tampoc s'ha de notar que fem força per foradar-la, no se si m'he explicat bé....jejejeje
Podeu fer aquesta recepte amb qualsevol altre tipus de fruita, ara que tenim aquest temps tan fantàstic tenim una graaaan varietat!!
A mi ja m'estn vinguen idees.....però la pròxima entrada serà diferent.
Si no us agrada el formatge mascarpone podeu substituir-lo per un formatge fresc tipus Philadelphia, també us quedarà genial! I sobretot, el més important és la qualitat dels ingredients principals, les maduixes que siguin fresques i el mascarpone que sigui una bona marca. Tindreu l'èxit assegurat.

En fi "sweets" aquí teniu la recepte de S de Sweet (quina ilu tenir recepta pròpia!!) espero que us hagi agradat i que disfruteu tan com jo a fer-la. I dieu-me com us ha anat.
Qualsevol dubte, si us plau, podeu enviar-me un mail i fer les consultes que necessiteu, us ajudaré encantada!!!

Ah! I prepareu-vos per la pròxima recepte...

Petons!!





You Might Also Like

0 comentaris