Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Pop Cakes

By 15:28 , , , , , , , , , ,

Bon dilluns a tothom!

Després de fer l'enquesta que hi havia al final del blog, he pogut veure que la gent té curiositat pels.... POP CAKES! Doncs endavant, aquí teniu la recepta "sweets"

Dir-vos abans, que aquests van ser els meus primers Cup Cakes, o sigui que hi pot haber algún "defectillu" però diuen que amb la pràctica se n'aprèn!

A més a més els vaig fer per un persona que m'estimo moltíssim! Ella ja sap qui és.... oi flor?


PA DE PESSIC DE XOCOLATA (interior dels Pop Cakes)

Ingredients
125 grs de mantega
150 grs de sucre
3 ous
30 grs de cacau en pols
100 grs de farina de rebosteria
25 grs de maizena
75 grs de xips de xocolata (opcional)
6 grs de llevadura
1/2 culleradeta de sal

Preparació
Comencem posant la mantega (a temp. ambient) i el sucre en un bol. Es pot fer amb barilles elèctriques o a mà.
Anem per batre la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia i de color blanc.
Afegim els ous sense deixar de batre, un per un.
El següent pas serà afegir el cacau en pols, la farina, la maizena, la llevadura i la sal. Tots aquests ingredients els podeu posar tots en un altre vol i anar-ho tamisant a sobre de la barreja anterior.
Es bat tot molt bé, abans de que la farina estigui del tot integrada afegiu les xips de xocolata (opcional), tot seguit acabeu de barrejar fins que, ara si, la farina estigui totalment integrada. D'aquesta manera evitem que les xips de xocolata quedin al fons de la massa quan ho posem al forn.
Untem el motlle amb mantega i farina (espolsant les restes) i amb paper de forn (així el protegim més i conserva més la humitat del pròpi pa de pessic).
Aboquem la massa en el motlle i l'introduïm al forn durant 45 minuts (aprox.) a 180º.
Abans dels 45 minuts comproveu si el pa de pessic està fet, ja que cada forn és un món!
Per fer-ho, introduïu un palet de fusta, si surt completament sec col dir que ja està fet.
Ja veureu que queda un pa de pessic súper ESPONJÓS!!

"Truquillus"

Aquest pa de pessic de xocolata va MOLT BÉ per fer la massa dels POP CAKES (ho dic per experiència...).
Quan el pa de pessic el tenim totalment fred, l'escmicolem amb els dits.
Jo, en aquest cas, vaig afegir-hi mascarpone i amb les mans ho vaig barrejar tot fins que em va quedar una bola compacte. Sinó us agrada el mascarpone, podeu fer servir, formatge fresc, nocilla, melmelada, etc.
Tot seguit agafeu l'estri de fer boles de gelat (així tots els Pop Cakes seran iguals) i aneu fent boletes. Quan estiguin totes fetes teniu dues opcions:
   Opció 1: desfer Candy Melts del color que vulgueu al bany maria
   Opció 2: desfer xocolata negre, xocolata amb llet o xocolata blanca al bany maria
Tan si trieu una com l'altre es segueix el mateix procés. No vol dir que una sigui més fàcil.... ;)
Bé, ens hem quedat que tenim totes les boletes fetes, doncs ara, s'agafen els pals de piruletes i es mulla la punta amb la opció 1 o 2 i es clava al mig de la boleta fins arribar (+ ó -) a la meitat. I així successivament amb toooootes les boletes. 

Quan ho tingueu tot fet, introduïu les boletes amb el pal a la nevera perquè quedin ben enganxat, aixó si...haureu de fer una mica d'espai a la nevera....jo me les vaig veure negres....
Un cop passat 1 hora (+ ó -) ja els podreu cobrir amb una de les opcions que s'hagi escollit.
A mesura que aneu cobrint els aneu clavant en un tros de porexpan o qualsevol altre cosa que tingueu per casa per tal que quedin drets i no es toquin entre si.




Consells
Aquest ingredients (pa de pessic) que us he passat són per un motlle de 18 cms de diàmetre, més  que res us ho dic per si no voleu fer els Pop Cakes i només voleu el pa de pessic.
Les xips de xocolata són opcionals, jo les vaig posar i quedava molt bo, però això és a elecció de cadascú.
POP CAKES: si feu servir la opció 1 (Candy Melts) heu de pensar que va bastant ràpid a assecar-se, si ho voleu decorar amb fondant (com jo) cap problema, però si ho voleu decorar amb Sprinkles heu d'anar a la idea, sinó, no se us quedarà enganxat.
Amb la opció 2 (xocolata) passaria 3/4 del mateix, però tenim més temps per decorar.
Sinó voleu fer el pa de pessic per fer els Cup Cakes, podeu fer servir algunes magdalenes que tingueu per casa, seguiu el mateix procés que us he explicat abans, esmicolar amb les mans i afegir el que us agradi (nocilla, formatge fresc, mascarpone, melmelada, etc.) per tal que us quedi una massa compacta.
Tindreu uns Pop Cakes igual de bons!!



Si teniu raó, fer Pop Cakes no és 1/2 hora, ho sé...pero el resultat és espectacular i si ho feu amb nens s'ho passaran pipa!!!

Espero que us hagi agradat i recordeu! Pregunteu el que vulgueu, que per això i sóc!

Petons!!









You Might Also Like

0 comentaris