Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Els Xampis!

By 18:38 , , , , ,

Hola Sweets!

És un honor per mi poder-vos presentar a....Els Xampis! Els nous protagonistes creats per S de Sweet!


M'encanta com han quedat! Són molt....monos? El que més m'agrada és que et donen ganes de fer-hi queixalada....jejejeje

L'altre dia parlàvem a casa d'anar a buscar bolets aquest cap de setmana, i vaig pensar...."i si faig uns bolets dolços?" Si si, ja ho se, estic OBESIONADA amb els dolços, ho vull convertir tot en menjar dolç!

Aquests PopCakes són MOLT fàcils de fer! Us i animeu? Som-hi!

Ingredients (pa de pessic de xocolata) Nyam!
125 grs. de mantega
125 grs. de sucre glass
2 ous M
125 grs de farina de rebosteria
2 cullerades de cacau en pols (jo l'he posat sense sucre i amarg)

Ingredients (per la decoració)
Cobertura de xocolata blanca
Candy Melts vermells


Preparació
(pa de pessic)
Pre-escalfem el forn a 160º.
En un bol i posem la mantega i el sucre i batem fins a aconseguir una massa blanca i esponjosa.
Mentre batem anem afegint els ous, un a un.
I per últim, els ingredients secs, afegim la farina i el cacau (tamisats) fins que tinguem una barreja homogènia.
Prèviament haurem untat un motlle amb mantega i un polsim de farina; ara hi aboquem la barreja.
Introduir-ho al forn durant uns 25 minuts o fins que punxant amb un escuradents us surti ben net.
Un cop passat aquest temps, deixeu refredar el pa de pessic dins el motlle uns 30 minuts, després desmotllem i el deixem sobre una reixeta fins que estigui totalment fred.
(com fem les boletes?)
Agafeu el pa de pessic i amb una picadora o amb les mans mateix el feu tot engrunes.
Tot seguit podeu agafar qualsevol crema que us agradi (nocilla, crema de formatge,...) jo vaig fer una ganache de xocolata negra aromatitzada amb menta (rollo After Eight!). Quan tinguem feta la tria (de la crema), n'afegiu uns 70-80 grs al pa de pessic esmicolat i barregeu amb les mans (això els i encanta a la canalla!) fins que aconseguiu una massa esponjosa i homogènia.
Ara ve la part més laboriosa, peseu un tros de massa de 30 grs. a la bàscula i feu una boleta i així successivament... (jo ho faig així perquè m'agrada que les boletes siguin totes iguals).
Un cop tingueu totes les boletes les guardeu a la nevera i deixeu que es refredin durant unes hores.
Després de toooot aquest procés agafeu una boleta i la partiu per la meitat, una de les meitats la torneu a treballar per fer-li agafar la forma de baix del xampinyó. Si si, és una feina, però no em digueu que no queden xulus?!


(decoració)
Ara bé la part guai! Apte per petits i grans.
Agafeu la cobertura de xocolata blanca i la desfeu al bany maria, un cop desfeta la deixeu durant una estona a temperatura ambient.
Tot seguit agafeu un pal i el mulleu per una punta per introduir-lo a la boleta (que ja haureu convertit en xampinyó després d'enganxar les dues parts amb la xocolata) fins la meitat (+ ó -).
Quan els tingueu tots banyats els torneu a deixar a la nevera.
Quan la xocolata estigui totalment seca, ja podeu desfer els Candy Melts al bany maria per poder banyar la part de dalt del xampinyó.
Per últim, feu uns puntets blancs (o no) amb la xocolata blanca.

Bé Sweets, fins aquí la recepta d'avui, què us ha semblat?
Anireu a buscar bolets? O per el contrari, en fareu de dolços a casa? ;)

Aquí us deixo amb l'última foto...

Jejejeje.... Mea culpa! :p

Petonassos,

You Might Also Like

2 comentaris

  1. Què haig de dir jo?
    Que aquest any, anirem a buscar bolets a Ca la Vanessa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja!!!!
      Oi tant!!! En tindreu tants com volgueu i més!!! ;p (al final ho has aconseguit!)
      Petonassos!!!!!

      Elimina