Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Força Barça!

By 14:57 , , , , , , , ,

Hola Sweets!!

Com prova aquesta setmana?
La meva plena d'energia i alegries! Si si, ja sé que estem a dilluns... Però avui és un dilluns diferent.
Tinc taaaantes coses amb les que pensar que no se ni com organitzar el meu cervellet!
En fi, espero que tingueu una bona setmana; i per endolcir el dilluns de tothom, us presento un dels meus últims pastissos.

Força Barça!

Un pastís pel fill d'una bona amiga, en Guillem. Els 17 anys s'han de celebrar com cal, i quina millor manera que fer-ho amb una afició, i a més a més, que es pugui menjar! :)

Així doncs, queixalada al Barça!



































M'encanta aquest pastís (val, ja sé que no està bé que ho digui jo...jijiji), colors vius, amb textures i molt expressiu sense carregar-lo en excés.
Us ensenyo més fotos, amb cadascun dels detalls, abans de passar-vos la recepta:




















Què us sembla el pastís?!
Xulo, oi?

Doncs bé, després d'ensenyar unes quantes fotos us ensenyo a fer aquest pastís. 

Primer de tot, haig d'avisar: -100% light... doble xocolata, vinga!

Ingredients (Pa de pessic de xocolata)
200 grs de mantega
200 grs de sucre
250 grs de farina de rebosteria
3 ous
50 grs de cacau en pols sense sucre
4 cullerades de llet
1 cullerada d'extracte de vainilla
15 grs de llevat

Preparació (Pa de pessic de xocolata)
Primer de tot, comentar-vos, que vaig fer servir un motlle de 20,5 cms per 7,5 cms d'alçada.
Passos a seguir:
1.-En un bol s'ha de tamisar la farina, el llevat, el cacau en pols i el sucre.
2.-En un altre bol, batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi completament cremosa (tipus Nocilla).
3.-Afegim els ous, un a un. Cada ou ha de quedar del tot integrat a la barreja abans de tirar-hi l'altre. (IMPORTANT!)
4.-Sense deixar de batre afegim la llet (a temp. ambient) i l'extracte de vainilla. Batre durant uns 3-4 minuts.
5.-Incorporem a poc a poc els ingredients secs de l'altre bol (farina, llevat, cacau i sucre). Batre durant uns 5 minuts.
6.-Untem el motlle amb mantega i farina i espolsem l'excés d'aquesta.
7.-Abocar la barreja al motlle.
8.-Introduïm al forn a 180º (pre-escalfat prèviament) durant uns 40 minuts.
9.-IMPORTANT: Com que cada forn és un món, feu la famosa prova de l'escuradents, és a dir, quan surti totalment sec, és que el pa de pessic estarà a punt!
10.-Un cop fora del forn, el deixem durant uns 15 minuts dins els motlle. Passat aquest temps, el desmotllem i el deixem refredar a sobre d'una reixa fins que estigui ben fred.


































Ara tocaria farcir el pa de pessic, jo, en aquest cas vaig fer una buttercream de Nocilla. E-S-P-E-C-T-A-C-U-L-A-R!!

Ingredients (Buttercream Nocilla)
250 grs de mantega
250 grs de icing sugar (sinó en teniu, podeu fer servir sucre glass)
6 cullerades de Nocilla

Preparació (Buttercream Nocilla)
1.-Batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi una textura com la de la Nocilla.
2.-Afegim l'icing sugar (o sucre glass) poc a poc sense deixar de batre, fins que la barreja quedi homogènia.
3.-Incorporem la Nocilla i continuem batent fins que quedi del tot barrejada.
Jo vaig afegir-hi 6 cullerades de Nocilla, però això va al gust de cadascú, qui vulgui més gust de xocolata ni podeu afegir més. A gust del consumidor! ;)

Un cop feta la buttercream i, amb el pa de pessic fred i partit (recordeu mullar-lo amb un almíbar), ja el podeu farcir per dins i per fora.
Després d'aquest pas, ja el tindreu a punt per començar-lo a decorar amb fondant!

Aquesta recepta de pa de pessic, és 100% recomanable per fer decoracions amb fondant, ja que el pa de pessic és més consistent i aguanta més el pes.






























I fins aquí el post d'avui. Espero i desitjo que us hagi agradat tan com em va agradar fer-lo a mi!
I sobretot! Per qualsevol consulta, no dubteu ni un instant a fer-m'ho saber, us ajudaré encantada.

Petons,

You Might Also Like

0 comentaris