Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

One Direction

By 20:32 , , , , , , , , , , , ,

Hola Sweets!

Com prova la primera setmana de desembre?
M'en faig creus de lo ràpid que arriba a passar el temps.... d'aquí res estarem celebrant Nadal i Fi d'Any!
(quines ganes!)

Aquest any 2013 ha sigut un any on he tingut de tot, coses dolentes i coses bones, però sabeu què? Han sigut coses tan boniques les que m'han passat que ja ni m'en recordo de les dolentes.
És ben certa la frase "borrón y cuenta nueva"! Jo le seguit al peu de la lletra! I funciona!! :)

El dia 31 de desembre és quan toca fer el propòsits pel següent any, jo, sincerament, no puc demanar res més, ja que, a dia d'avui puc dir QUE HO TINC TOT!

En fi... No m'allargo més i vaig al tema d'avui.
Un súper pastís de One Direction per una fan incondicional!! ;)


Estic més que satisfeta amb el resultat final! I el més important, a la destinataria li va encantar!! Felicitats Àfrica! :*

Li encanta la xocolata i la llimona, per això el pastís va ser fet a mida per ella.


Ingredients (Pa de pessic de xocolata)
200 grs de mantega
200 grs de sucre
250 grs de farina de rebosteria
3 ous
50 grs de cacau en pols sense sucre
4 cullerades de llet
1 cullerada d'extracte de vainilla
15 grs de llevat

Preparació (Pa de pessic de xocolata)
Primer de tot, comentar-vos, que vaig fer servir un motlle de 20,5 cms per 7,5 cms d'alçada.
Passos a seguir:
1.-En un bol s'ha de tamisar la farina, el llevat, el cacau en pols i el sucre.
2.-En un altre bol, batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi completament cremosa (tipus Nocilla).
3.-Afegim els ous, un a un. Cada ou ha de quedar del tot integrat a la barreja abans de tirar-hi l'altre. (IMPORTANT!)
4.-Sense deixar de batre afegim la llet (a temp. ambient) i l'extracte de vainilla. Batre durant uns 3-4 minuts.
5.-Incorporem a poc a poc els ingredients secs de l'altre bol (farina, llevat, cacau i sucre). Batre durant uns 5 minuts.
6.-Untem el motlle amb mantega i farina i espolsem l'excés d'aquesta.
7.-Abocar la barreja al motlle.
8.-Introduïm al forn a 180º (pre-escalfat prèviament) durant uns 40 minuts.
9.-IMPORTANT: Com que cada forn és un món, feu la famosa prova de l'escuradents, és a dir, quan surti totalment sec, és que el pa de pessic estarà a punt!
10.-Un cop fora del forn, el deixem durant uns 15 minuts dins els motlle. Passat aquest temps, el desmotllem i el deixem refredar a sobre d'una reixa fins que estigui ben fred.



Un cop tingueu enllestit el pa de pessic, banyeu-lo amb una mica d'almíbar. En aquest pas podeu jugar bastant, ja que podeu fer un almíbar corrent o adaptar-lo al gust dels ingredients principals i fer, per exemple, un almíbar de llimona! Boníssim!!

Ingredients (Crema de formatge i llimona)
160 grs de mantega
280 grs de sucre glass
560 grs de formatge cremós
5-6 cullerades de melmelada de llimona

Preparació (Crema de formatge i llimona)
Passos a seguir:
1.-En un bol, batre la mantega (a temp. ambient) amb el sucre glass.
2.-Incorporar el formatge (a temp. directa de la nevera) i batre fins que quedin tots els ingredients incorporats.
3.-Afegir la melmelada de llimona, si pot ser cassolana!
4.-Deixeu reposar una estona i ja podeu farcir el pastís amb aquesta crema.


Què us ha semblat?
El pastís va quedar molt bé, però el pa de pessic de xocolata amb la crema de llimona....va ser....ESPECTACULAR!

A més a més, el fondant conserva la humitat del pastís i fa que tots els aromes es vagin integrant....
Ja s'em fa la boca aigua.... Mmmmm!!!

(P.D.: prepareu-vos per veure el pròxim pastís!) "Hasta aquí puedo leer...." Jijiji

Petonassos,

You Might Also Like

0 comentaris