Accessoris pastisseria (I)
Hola Sweets!
Perdó per la meva desaparició, però una no pot ser la "superwoman" per molt que ho vulgui.... I amb tot, no es pot! :(
Us seré sincera, pels que teniu Facebook, sabeu que publico bastants posts en allà (https://www.facebook.com/sdesweet), és una manera d'ensenyar coses i que arribin a molta gent, i bastant més ràpid que el blog. Crec jo... potser m'equivoco!
Però per compensar-vos he pensat de fer una entrada, i a partir d'ara, unes quantes més.... :p d'accessoris de pastisseria; què us sembla?
Us ensenyaré una mica de tot, bàsics i no tan bàsics que us poden anar bé alhora de preparar les vostres creacions.
Avui un 2x1!! (per estrenar aquest apartat!)
Us ensenyo un motlle que fa poc que tinc i que m'encanta, i a més a més, una recepta que podeu preparar per estrenar-lo, si decidiu comprar-lo és clar! ;)
Motlle #1
Avui us parlaré d'aquest motlle, és relativament econòmic i té infinitat d'usos (donuts, rosquilles, mini Bund
Cakes...)
La primera vegada que el
vaig fer servir va ser per fer unes rosquilles al forn! Si sí! Res de fregit ni
oli!
I per morir-se de lo bones
que van quedar!
Les recordeu?
Us faig memòria.... ;)
Quin és el problema??
Que no pots parar de
fer-ne... I tampoc és plan d'innundar
la casa de rosquilles…!
I perquè no?? Celebrem el dia mundial de la rosquilla sense
fregir??!! Jajajaja
Val, val.... Ja us passo la
recepta!!
ROSQUILLES
DE PASTÍS
AL FORN (si sí!!! Sense oli!!!)
Ingredients
220 grs de farina
150 grs de sucre
2 culleradetes d'impulsor
("royal")
1/4 culleradeta de nou
moscada
1 culleradeta de sal
180 ml de suero de llet
2 ous, breument batuts
15 ml de mantega desfeta
Preparació
Pre-escalfar el forn a 218°.
Untar el motlle amb mantega.
En un bol gran barrejar la
farina, el sucre, l'impulsor, la nou moscada i la sal.
Afegir el suero de llet, els
ous i la mantega. Barrejar fins que quedin els ingredients integrats.
Omplir cada forat del motlle
unes 2/3 parts.
Introduïr al forn durant 7-9 minuts o fins que la part
superior de la rosquilla torni al seu lloc.
Deixar refredar en el motlle
durant 5 minuts.
Un cop fredes, ja es poden
saboritzar o decorar.
Com??
Doncs molt fàcil!
Amb
canyella i sucre
En un bol poseu 2 cullerades
de sucre i 1 cullerada de canyella molta.
Remolleu la rosquilla amb
una mica de mantega desfeta i seguidament ho passeu per la barreja de sucre i
canyella.
I apa! Arrebossadetes com
croquetes!
Amb
sucre glass
Aquesta és divertida.... :)
Poseu sucre glass en una
bossa, i tireu una rosquilla i tanqueu la bossa.
I ara....a sacsejar com si fóssin unes maraques!!
Doncs per avui aquest 2x1! ;p
Espero que us hagi agradat!
Per cert, si teniu qualsevol dubte, ja sigui de la recepta, d'algun ingredient, d'on aconseguir els accessoris....PREGUNTEU! Us ajudaré tant com pugui! :*
Molts, molts petons!
Vane
0 comentaris