Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Carrot Cake

By 12:15 , , , , , , , , , , ,

Hola Sweets!!

Avui viatgem fins el Regne Unit, què us sembla?
Aquest pastís és típic anglès i sincerament encara no entenc com no és típic d'aquí! Està boníssim! Bé, sincerament, boníssim és poc!

Sabeu perquè es va fer popular aquest pastís? Des del racionament durant Segona Guerra Mundial, com que la pastanaga és una de les verdures més dolces, es feia servir per endolçir els plats, en aquella època, tenir sucre era tot un privilegi....
I cap el 1960 ja va arribar als Estats Units, primer com una novetat i després ja com un postre normal i corrent, com per exemple tenim aquí la crema catalana (per posar un exemple).

Fa bona pinta eee.....
Em deixo estar de rotllos i us passo la recepta, si us plau, l'heu de fer, és una passada de bo, té un gust que no es pot descriure....un gust especiat boníssim!!

Ingredients:
300 grs d'oli vegetal
300 grs de farina de rebosteria
300 grs de sucre morè
1 culleradeta d'extracte de vainilla
3 ous
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de llevat
1/2 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de gingebre
1/2 culleradeta de nou moscada
3 pastanagues


Preparació:
En un bol barregem l'oli, el sucre i els ous fins que quedi una crema homogènia. A continuació afegim l'extracte de vainilla i tornem a barrejar.
En un altre bol, tamisem la farina, el bicarbonat, el llevat, la canyella, el gingebre i la nou moscada i l'afegim a la crema anterior (la dels ous) en tres vegades.
Tot seguit, pelem i ratllem les pastanagues i ho afegim a la barreja. Només remenar una mica perquè s'integri.
Aboquem la crema en un motlle (untat amb mantega i farina) i ho posem al forn a 170º durant uns 30-45 minuts aproximadament (feu servir el truquillu de l'escuradents).















"Truquillus":
En aquesta recepta també s'hi poden afegir nous, panses, etc.
Aquest pastís es pot acompanyar/decorar amb una crema de formatge.

Consells:
Un cop el traiem del forn s'ha de deixar el pastís dins el motlle durant uns 10 minuts aproximadament.


Espero que us hagi agradat aquesta recepte!! A mi m'encanta i seguiré innovant amb aquesta recepte....pròximament més i diferent....jejejeje

Recordar-vos que podeu fer servir el FORMULARI que teniu a la part de baix del blog o a l'apartat de comentaris per demanar-me qualsevol dubte!!




Petons!!



You Might Also Like

0 comentaris