Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Nikon D3100

By 16:24 , , , , , , , , , , , ,

Hola Sweets!!

Estic contentíssima avui! D'aquí unes hores una persona tindrà un pastís que té molt a veure amb ella!
Espero que demà em digui que li ha encantat!

Una pista...


















Doncs si!!!! He hagut de fer un pastís 3D d'una càmara Nikon! Tot un repte per mi!
Però puc dir, que estic molt satisfeta amb el resultat final, si senyor! Aquí teniu un pessic de com ha quedat...







QUÈ US SEMBLA?! :)
















Bé, suposo que no voldreu només les fotos, oi?

Us facilito la recepta del pa de pessic que he fet servir per crear aquest pastís.


Ingredients: (les quantitats són per un pa de pessic)
115 grs. de mantega
220 grs. de sucre
3 ous
200 grs. de farina
1 culleradeta i 1/2 de llevadura
120 ml. de llet
1 culleradeta d'extracte de llimona
Melmelada de mora (la meva era cassolana, la meva mare és la reina fent melmelades!!)





Preparació:
En un bol tamisem la farina amb la llevadura i ho reservem.
En el segon bol, incorporem la mantega i el sucre, batre fins que quedi una pasta homogènia (intenteu no batre més de 5 minuts)*.
Incorporar els ous, però un a un; tirar-ne un i batre, l'altre i batre, etc.
A continuació s'ha d'afegir la meitat de la farina i batre a velocitat moooolt suau (*). Tot seguit, afegim la llet i batre. Després ja podrem acabar d'incorporar l'altre metiat de la farina.
Per últim, l'extracte de llimona.
Haurem tingut el forn preescalfant a 160º, sino és així ENGEGUEU-LO! :)
Al cap de 22-25 minuts ja estarà llest!
Important! Deixeu el pa de pessic dins el motlle fins que es refredi, us serà més fàcil per desmotllar-lo (ho dic per experiència...jejeje).

Un cop desmotllat, ja podeu fer les particions que vulgueu i l'unteu amb melmelada de mora. (aquesta és la combinació que he fet jo en aquest pastís, però podeu fer servir qualsevol altre melmelada que us agradi).
Si us agrada molt, molt, però que molt la llimona, us recomano que feu servir melmelada de llimona! Boníssim!!






I la feina final i més complicada....anar tallant el pa de pessic (en el meu cas PANS DE PESSIC!) i fer veure que jugues al Lego!
Un cop teniu l'estructura, el segelleu amb una ganache de xocolata (negra, amb llet, blanca, la que més us agradi) i deixar-lo a la nevera. Jo recomano durant 24 hores, d'aquesta manera el pa de pessic va agafant tots els aromes i la ganache queda ben presa!







I a decorar amb fondant fins que us quedi una cosa així:















Què us sembla??!! Ja us dic jo que és super entretingut....si no sabeu què fer durant un cap de setmana ja sabeu! ;)

Només espero que als propietaris d'aquest pastís els hi encanti quan el vegin i que no en deixin ni una engruna!!

Moltes felicitats Montse!! I a seguir fent fotografies com les que fas! (la teva germana ja m'ha informat!)  ;)

I fins aquí el post d'avui. Per cert! En tinc un de preparat que segur que us agradarà, us adelantaré que és una mica animal....jejejeje


Petons Sweets!!!


(Estic ennllaçant aquest post a la festa núm. 33 de "Personalización de Blogs")












You Might Also Like

8 comentaris

  1. Hola Vanessa soc la Montse, la destinataria del pastís.
    Només et puc dir que ens varem quedar tots amb la boca oberta al veure la camara i no trobava el moment de tallar-la, em feia pena, molta pena....es una obra d'art sense dubte! Finalment vaig fer els honors i la vaig anar repartint a troçets per tots....bonissim!!!! M'ha encantat, felicitats per la teva creativitat! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse!!! Me n'alegro moltíssim que t'agradés i us agradés a tots!!
      MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOTES LES FELICITACIONS QUE ESTIC REBENT DE LA TEVA FAMILIA!!
      1 abraçada molt forta!!!!

      Elimina
  2. Apa quines mans!
    Escolta no fa massa vaig descubrir el teu blog y de veritat que alucino amb el que fas.
    Et concedeixo el Liebster Awards que no sé si tens.
    Passa per aqui i mira les normes:

    http://dontworrybeparty.blogspot.com.es/2013/09/liebster-awards-dont-worry-be-party.html

    Georgina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per partida doble Georgina!!
      Primer, perquè t'agradi el que faig i segon pel premi Liebster Awards!! M'ha encantat que S de Sweet hagi sigut un dels escollits!! Gràcies, gràcies i gràcies!!
      Avui mateix em poso amb el tema del premi! ;)

      1 abraçada!!

      Elimina
  3. Increible...llastima que les fotos son petites i no es veu el detall... sóc una negada amb el fondant, així que no m'imagino com ets capaç de fer una camara de fotos de un pa de pessic O.O
    Felicitats!! ets una superartista amb molta paciencia! jijiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per aquest comentari!! Això és el que fa que la meva il·lusió creixi cada dia!
      Ja m'agradaria veure si és veritat que ets una negada amb el fondant!! No home no!! Això es pràctica, pràctica i més pràctica i sobretot TENIR IMAGINACIÓ I CREATIVITAT!!
      Tens raó amb el tema de les fotos!! Però és que estava tan emocionada amb el resultat que les volia posar toooootes!!! i amb tamany gran ho veia una mica massa!! ;)
      Petons!!!

      Elimina
  4. Pero es que sembla de veritat!! Quina passada, t'ha quedat genial! Enhorabona!
    Un petó!
    Nieves
    Emma’s Cupcakes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nieves!!! Moltíssimes gràcies pel teu comentari! M'agrada que t'agradi!! ;)
      Per cert! He vist el teu blog i tu tampoc et quedes curta eeee!!! Fas unes coses xulíssimes!!
      Un petó!!

      Elimina