Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Converse Cake

By 11:06 , , , , , , , , , ,



Hola Sweets!!

Després d'un cap de setmana de celebracions i bastant mogudet avui em toca descansar.
Per això aprofito per ensenyar-vos l'últim pastís que he fet, dedicat a una de les persones més especials de la meva vida.

Tenia pendent de provar la recepta del "Genovès" i ho vaig fer en aquesta recepta, haig de dir que em va sorprendre gratament, representa que és un tipus de pastís que va bastant bé per pastissos fondant, ja que és bastant consistent i pot aguantar el pes.

Abans de tot, però, un consell: com que la textura és bastant espessa, jo optaria per banyar-lo amb algun almívar (aromatitzar amb llimona, taronja, etc), jo en aquest no ho vaig fer, però ja us dic que en el pròxim ho provaré, perquè trobo que no quedarà tan eixut.

Bé, deixem estar el "bla, bla, bla..." i anem a per la recepta i les fotos!

































M'encanta el resultat, és elegant i divertit alhora, no creieu? Vaaaaal, queda fatal que ho digui jo, però és que estic molt content pel resultat! I veure la cara del qui el va rebre no es paga ni amb tot l'or del món!

La recepta!





Ingredients Genovès:
(per un motlle  de 23 cms. aprox.)
4 ous
160 grs. de sucre
170 grs de farina
5 ml. d'extracte de vainilla
10 grs. d'impulsor ("royal")
3 grs. de sal

Ingredients Crema de Llet:
(farciment pastís)
100 grs de nata montada (35% MG)
80 grs. de llet condensada
1 cullerada de mel







Preparació Genovès:
Pre-escalfar el forn a 180º (calor a dalt i calor abaix) o a 160º-170º si és amb ventilador.
En un bol barregem la farina, l'impulsor "royal" i la sal i ho tamisem.
Separem les clares dels rovells (intenteu que us quedin els rovells sencers).
En un altre bol batrem les clares a punt de neu. Un cop muntades hi afegim el sucre de mica en mica sense deixar de batre.
Ara introduïm els rovells, d'un a un i sense deixar de batre. Sobretot, no tirar el següent fins que l'anterior estigui integrat.
Afegim l'extracte de vainilla i, per últim, la farina. Aquest últim pas, el de barrejar els ingredients secs (farina, impulsor i sal), s'ha de fer amb una cullera i a poc a poc, amb moviments envolvents.
Untem un motlle amb mantega i espolvoreixat amb farina i ja podem abocar la massa.
Introduïm al forn durant uns 30 minuts aproximadament, o fins que punxeu amb un pal i us sortir completament sec.
Quan el traiem del forn el deixem dins el motlle durant uns 5-10 minuts, passat aquest temps ja el podem desmotllar i deixar-lo refredar a sobre una reixa.

Preparació Crema de Llet:
En un bol muntem la nata.
Afegim la llet condensada i la mel i ho barregem tot.
Conserveu-la a la nevera fins al moment de farcir el pastís.

































Ara ja tindrem el Genovès fred, ja podem fer-li les capes que volguem i començar-lo a farcir amb la Crema de Llet.
I per últim el podeu cobrir amb una Ganache de xocolata com vaig fer jo. Tot i que podeu acabar-lo de moltíssimes maneres (sucre glass, nata, mantega, etc)

*Amb les quantitats del Genovès us poden sortir dos motlles, un de 20 cms i l'altre de 10 cms.
*Podeu doblar les quantitats de la Crema de Llet, us quedarà un farciment més atractiu.

I per acabar, només em falta dir-vos que desitjo que us hagi agradat el pastís i la recepta d'avui.
I recordar-vos, estic aque per resoldre qualsevol dubte! ;)


Petonassos,

You Might Also Like

2 comentaris