Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Brownie (Americà)

By 17:24 , , , , , , ,

Doncs si! 
Sembla mentida però avui toca nova entrada de blog! El resultat de les Cookies d'ahir va ser espectacular, avui aquest matí ja no en quedava ni una....i jo, quasi sense provar-les. 
Per això avui comparteixo amb tots vosaltres la recepte del típic Brownie Americà, si si, dic Americà, perquè també hi ha la versió Anglesa, però aquesta ja serà un altre dia...

Sabeu quin és l'origen del Brownie?? Doncs data del 1896 (jove...) Resulta que un dia un cuiner americà, bastant despistat, estava fent un pastís de xocolata i va oblidar-se de posar-hi la llevadura. Per això la famosa textura del Brownie. Ara pot ser llegenda urbana? Ni idea, però és curiós, i coses més grosses s'han arribat a dir...

En fi "sweets" a continuació us presento els meus Brownies a l'Americana



Ingredients:
115 grs de mantega
70 grs de cobertura de xocolata
2 ous
60 grs de farina (si pot ser de reposteria millor)
100 grs de sucre blanc
60 grs de nous

Preparació:
Blanquejar els ous amb el sucre.
Fondre la mantega amb la cobertura de xocolata al bany maria (s'ha de treure quan s'hagi emulsionat tot i estigui entre 40-45º)
Afegir la barreja anterior (mantega+xocolata) a la barreja que teníem (sucre+ous). I a barrejar.
Afegir la farina (tamissada!) i les nous esmicolades i ho barregem una mica amb un espàtula.
Precalentem el forn a 180º.
Possem la massa dins un motlle i fornejar a 180º durant uns 10-15 minuts.
I per últim, deixem refredar el brownie dins els motlle durant uns minutets.


Fàcil eh!! Doncs dir-vos que si en feu una queixalada quan encara està una mica calent us podeu morir de lo bo que arriba estar!! D'ESCÀNDOL TU!!

Amb la quantitat d'aquest ingredients queda un brownie relativament petit, per això, si podeu feu servir un motlle petit. Tot i que si sou molta colla podeu doblar les quantitats sense problemes.








Consells i "truquillus":
El Brownie Americà (l'autentic) és bastant dens, si voleu fer-lo a l'estil Anglès heu de batre més estona perquè us quedi més esponjós.
Recordeu que la cobertura de xocolata a de ser d'un 70-80% de cacau perquè pugui quedar un Brownie autèntic, tot i que, a qui li agradi moltíssim la xocolata que el posi d'un % més alt.
Abans us he comentat que la barreja de la xocolata amb la mantega havia d'estar entre 40-45º, això només es pot saber amb un termòmetre de cuina, si no el teniu no passa res, ho podeu fer a "ojo cubero".































I fins aquí la recepta d'avui. Espero que us hagi agradat i recordeu: vull comentaris, crítiques, preguntes...Així aprendré més i sabré el que voleu i el us agrada! 

I no patiu... que aviat us ensenyaré la Pastisseria Creativa, concretament la setmana que ve. Ja que n'haig de fer un per una persona.

Petons!!



You Might Also Like

2 comentaris

  1. Tiene muy buena pinta, con tu permiso me llevo un trozo.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina