Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Red Velvet Cup Cakes

By 10:36 , , , , , , , , ,

Sweets!!

Avui seguim amb pastisseria internacional :)

Tenia moltíssimes ganes de fer aquesta recepte i avui he pensat, perquè no la fas avui? I tal dit tal fet.

Vermell, vermell, vermell i més vermell...Quin millor color per aquesta temporada? I barrejat amb dolç, mmmm....ja ni t'ho dic!

Si si, us presento el famós RED VELVET! 

I sabeu de que ve que sigui de color vermell? Doncs perquè durant la Segona Guerra Mundial, els pastissers feien servir la remolacha bullida (perquè no tenien els colorants que tenim avui en dia...) per donar color als seus pastissos i alhora feia que retingués la humitat del mateix pastís.
Sempre va bé saber d'on es treuen alguns dels noms de pastissos famosos, oi? A més a més, també el coneixíen com el nom de.....DEVIL'S CAKE, i ja he aprofitat per fer les fotografies seguint la temàtica "devil".... :)
A mi....que em pica sempre la curiositat ;p

Avui tenia ganes de fer cup cakes i de fer xocolata blanca i... voilà!



Ingredients: 
120 grs d'oli vegetal
120 grs de buttermilk
1 ou
175 grs de farina de rebosteria
125 grs de sucre
20 grs de cacau en pols
1/4 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
1 culleradeta de colorant vermell


Preparació:
En un bol i tindrem l'oli, el buttermilk, l'ou, el colorant vermell i l'extracte de vainilla; ho batem durant uns 2-3 minuts i alhora i afegim 1 culleradeta de vinagre blanc.
En un altre bol tamisem la farina, el sucre, la sal, el bicarbonat i el cacau i ho afegim a la barreja anterior a poc a poc.
Tot seguit, aboquem la massa en un motlle o càpsules i ja ho podem introduïr al forn a 175º durant uns 20 minuts (aprox.)








"Truquillus":
El temps en el forn.....quin problema amb els forns!!!
Si fem el pastís més gran (doblant quantitat d'ingredients) haureu de posar-lo al forn a la mateixa temperatura però durant 45 minuts (aprox.)


Consells:

Aquesta recepta la podem acompanyar/decorar amb crema de formatge, xocolata o fins i tot buttercream.

Jo he fet els cup cakes amb una ganache de xocolata blanca.....SENSE PARAULES! Nyammmm!!!!





Espero que us hagi agradat aquesta recepte d'aquest pastís taaaaaan famós!!! A tot arreu surt el nom de RED VELVET, perquè serà....?

Mmmmm..... Boníssim!! Perquè serà
que li deien DEVIL'S CAKE....jejeje




You Might Also Like

1 comentaris

  1. He trovat molt interesant les teves explicacions dels origens d'aquest famos pastis. Què tindries la recepta original? Soc fan del red velvet i a mes m'agrada molt veure la cara dels convidats quant talles el pastís, trovo que podria ser curiós si mes no provar de fer-ho tan mateix com el carrot cake fet de pastanagues, que per cert está molt bó. Felicitats pel blog.

    ResponElimina