Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Mic!

By 12:06 , , , , , ,

Hola Sweets!

Com prova la setmana?
La meva molt bé, plena de projectes i d'il·lusions! Tinc moltíssimes coses a ensenyar-vos!

Avui us presento l'últim pastís decorat amb fondant que he fet, en Mic! Quin nen/a no coneix a dia d'avui a aquest personatge tan entrenyable?


Com? No el coneixeu?
Doncs ara mateix us el presento:

En Mic és un nino fet de llana. Té el nas vermell. És rialler i trapella. Sempre vol saber-ho tot. Viu en un món de turons ondulats. Un lloc on tot és a punt per jugar.



En Mic té un gran amic, es diu Cincsegons. És una boca rodona que porta ulleres i un guant de color groc. En Cincsegons troba resposta a qualsevol pregunta del Mic. Explica històries, endevinalles, cançons. I, no te n'has adonat, i en Cincsegons ja ha marxat!



Qui és l'amic d'en Mic que va més a poc a poc? És el Cargol. Nyi! Nyi! Nyi! Sap jugar a un, dos, tres pica paret, i xutar amb la closca!



La Mosca és l'amiga més petita d'en Mic. Voleia fent zum-zum, zum-zum, zum-zum, i posa el nas per tot arreu. Amb les potes, fa rodolar pilotes.

Ara si, oi? ;)

I aquí teniu el pastís d'en Mic!


Què us sembla? Ha quedat xulo, oi? Jo estic super contenta!
Espero que a l'Arlet li agradi tan com a mi! ;)


Ara si que si! Us deixo amb la super recepta d'aquest pastís de xocolata i llimona; només ho puc descriure amb una paraula: BRUTAL!


Ingredients (Pastís Xocolata)
200 grs de mantega
200 grs de sucre
250 grs de farina de rebosteria
15 grs de llevat
3 ous
50 grs de cacau en pols
4 culleradetes de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Preparació (Pastís Xocolata)
En un bol tamisem la farina, el llevat, el cacau el pols i el sucre.
En un altre bol, hem de batre la mantega fins que quedi molt cremosa; afegim els ous, fins que un no estigui integrat a la barreja no tirarem l'altre.
Sense deixar de batre (ho podeu fer si teniu robot, sinó s'ha de parar...) afegim la llet (a temp. ambient) i l'extracte de vainilla i seguim batent durant uns minuts.
No us preocupeu si la barreja agafa una textura estranya, és normal, després s'arregla, NO PATIU! ;)
A poc a poc, anem afegint la barreja de farina, llevat, cacau i sucre que teniem reservat. Seguim batent durant uns minuts, els ingredients secs han de quedar ben incorporats.
A continuació untem un motlle d'uns 20 cms de diàmetre (jo he fet servir unes altres mides perquè he fet dos pisos) amb mantega i farina i ja podem abocar-hi la massa.
I cap al forn durant uns 30-40 minuts (aprox.) a 180º. O fins que un escuradents surti net.
Quan surti del forn el deixarem uns 10-15 minuts a dins el motlle, així es refreda i es més fàcil de treure.
Un cop fora del motlle el deixem refredar a sobre d'unes reixetes fins que estigui completament fred.
Recordeu que cada forn és un món! Per això poso el temps aproximat; feu servir el "truquillu" de l'escuradents!


Ingredients (Buttercream de llimona - Versió S de Sweet)
250 grs de mantega
270 grs d'icing sugar (sinó en teniu feu servir sucre glass)
3 cullerades de melmelada de llimona (casolana i de la mama!)

Preparació (Buttercream de llimona - Versió S de Sweet)
Batre la mantega (a temp.ambient) durant uns 5 minuts, és a dir, fins que estigui molt cremosa.
Baixem la velocitat i anem afegint a poc a poc l'icing sugar fins que la barreja quedi 100% unificada.
I per últim, afegim la melmelada de llimona (jo tinc la sort, de tenir unes melmelades 100% casolanes, i de la mama) i acabem de batre una mica per incorporar-la a la barreja.
Em d'aconseguir una barreja consistent i cremosa.
Un consell: jo, personalment, una vegada tinc feta la buttercream la poso en un bol tancat hermèticament i el deixo unes 24 hores a temperatura ambient. Abans de fer-la servir, la torno a batre uns segons perquè agafi consistència.
D'aquesta manera els sabors queden completament homogenis i la crema té la consistència adequada per començar a treballar.


Una vegada tot fet, podeu partir el pastís de xocolata i farcir-lo amb la buttercream de llimona.
I a decorar-lo amb fondant!!

Què us sembla? Us agrada com ha quedat?
Qualsevol dubte que tingueu em podeu enviar la vostre consulta a través del formulari de contacte del blog (a baix de tot a la dreta).
Us ajudaré encantada!!


Petons,

You Might Also Like

1 comentaris