Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Va de ball

By 17:54 , , , , , , , , , ,

Hola Sweets!

Com va el dilluns....? (quina pregunta...)
El post d'avui, no va de dilluns, però si us l'ensenyo avui és perquè és el dia que tinc més temps per mi! ;)

Heu vist el títol del post? M'encanta, igual que el pastís.
Quan el feina vaig recordar moments de la meva infància. És curiós, fer un pastís i que et vinguin al cap moments que potser tenies oblidats.
Evidentment, el pastís va de ball :)

Qui no recorda, quan era petita, i tenia una activitat extraescolar de ball?
Aquelles agulletes que tenies l'endemà...
Aquells nervis quan havies de ballar davant la gent...
Els farts de riure amb les companyes, quan tens aquell dia que no en dónes ni una!
En fi...mil i una històries! I això, és el que pensava quan feia el pastís.

I avui penso, la flexibilitat que tenies quan ballaves Vane! Amb l'edat la cosa canvia.... :( 
Ara, amb prou feines t'arribes als genolls! (això em fa pensar que haig de fer exercici...)

Va! Us ensenyo el súper pastís!



M'encanta! I a vosaltres?! (Please, dieu que si...)
I el gust ja ni us explico, super hiper mega BRUTAL! M'ha encantat fer aquest pa de pessic, repetirem... ;)

I ara la recepta!

Ingredients (Pa de Pessic de Vainilla)
200 grs de mantega
200 grs de sucre
200 grs de farina de rebosteria
3 ous
15 grs de llevat
2 cullerades de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Preparació (Pa de Pessic de Vainilla)
Primer de tot, comentar-vos, que vaig fer servir un motlle de 20,5 cms per 7,5 cms d'alçada.
Pasos a seguir:
1.-En un bol s'ha de tamisar la farina, el llevat, i el sucre.
2.-En un altre bol, batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi completament cremosa (tipus Nocilla).
3.-Afegim els ous, un a un. Cada ou ha de quedar del tot integrat a la barreja abans de tirar-hi l'altre. (IMPORTANT!)
4.-Sense deixar de batre afegim la llet (a temp. ambient) i l'extracte de vainilla. Batre durant uns 3-4 minuts.
5.-Incorporem a poc a poc els ingredients secs de l'altre bol (farina, llevat i sucre). Batre durant uns 5 minuts.
6.-Untem el motlle amb mantega i farina i espolsem l'excés d'aquesta.
7.-Abocar la barreja al motlle.
8.-Introduïm al forn a 180º (pre-escalfat prèviament) durant uns 50 minuts.
9.-IMPORTANT: Com que cada forn és un món, feu la famosa prova de l'escuradents, és a dir, quan surti totalment sec, és que el pa de pessic estarà a punt!
10.-Un cop fora del forn, el deixem durant uns 15 minuts dins els motlle. Passat aquest temps, el desmotllem i el deixem refredar a sobre d'una reixa fins que estigui ben fred.


I amb què el vaig farcir??
Doncs amb una crema de vainilla al caramel! BONÍSSIMA!!

Ingredients (Buttercream Vainilla-Caramel)
250 grs de mantega
250 grs de icing sugar (sinó en teniu, podeu fer servir sucre glass)
2 culleradetes d'extracte de vainilla
2 cullerades de caramel líquid

Preparació (Buttercream Vainilla-Caramel)
1.-Batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi una textura com la de la Nocilla.
2.-Afegim l'icing sugar (o sucre glass) poc a poc sense deixar de batre, fins que la barreja quedi homogènia.
3.-Incorporem l'extracte de vainilla i el caramel líquid i continuem batent fins que quedi del tot barrejada.
Jo vaig afegir-hi aquestes quantitats (extracte i caramel), però això va al gust de cadascú, qui vulgui més gust de vainilla o caramel ni podeu afegir més. A gust del consumidor! ;)

Un cop feta la buttercream i, amb el pa de pessic fred i partit (recordeu mullar-lo amb un almíbar), ja el podeu farcir per dins i per fora.
Després d'aquest pas, ja el tindreu a punt per començar-lo a decorar amb fondant!



Aquesta recepta de pa de pessic, és 100% recomanable per fer decoracions amb fondant, ja que el pa de pessic és més consistent i aguanta més el pes.

I fins aquí el post d'avui Sweets! Espero que us hagi agradat, i recordeu, demaneu qualsevol cosa, us ajudaré amb tot el que pugui i més!


Petons,

You Might Also Like

3 comentaris

  1. Qui digui que no li agrada, "m'el menjo en lloc del cake" !!!!. A mí m'encanta

    Si tu no t'arrives al genolls, els que tenim més anys, no ens podriem ni arrivar a la punta del nas (que ja es dir)!.

    Molts petons ¡ SUPER PRINCESA !

    ResponElimina
  2. brutal Vane, de veritat. Ets una pro!

    ResponElimina