Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Snow White Cake

By 18:22 , , , , , , , , , , ,

Hola Sweets!

Ja queda menys per Nadaaaaal!!!!! Quina ilu!! M'encanten aquestes festes!!!

Abans de començar amb les cosetes dolces de Nadal us vull ensenyar l'últim pastís que vaig fer.

La Blancaneus!


M'encanta el resultat! Va ser molt espectacular treballar aquest pastís, moltes hores però molt gratificant!

Aqui us ensenyo uns quants detalls concrets del pastís:


Em xifla! ;)

I a continuació, la recepta! Vaig fer servir el pa de pessic de xocolata. Primer de tot perquè està boníssim i agrada molt i segon, perquè és ideal per fer aquest tipus de pastissos.
El farciment.....de melmelada de móra! Més que boníssim, una combinació ideal.


Ingredients (Pa de pessic de xocolata)
200 grs de mantega
200 grs de sucre
250 grs de farina de rebosteria
3 ous
50 grs de cacau en pols sense sucre
4 cullerades de llet
1 cullerada d'extracte de vainilla
15 grs de llevat



Preparació (Pa de pessic de xocolata)
Primer de tot, comentar-vos, que vaig fer servir un motlle de 20,5 cms per 7,5 cms d'alçada.
Passos a seguir:
1.-En un bol s'ha de tamisar la farina, el llevat, el cacau en pols i el sucre.
2.-En un altre bol, batre la mantega (a temp. ambient) fins que quedi completament cremosa (tipus Nocilla).
3.-Afegim els ous, un a un. Cada ou ha de quedar del tot integrat a la barreja abans de tirar-hi l'altre. (IMPORTANT!)
4.-Sense deixar de batre afegim la llet (a temp. ambient) i l'extracte de vainilla. Batre durant uns 3-4 minuts.
5.-Incorporem a poc a poc els ingredients secs de l'altre bol (farina, llevat, cacau i sucre). Batre durant uns 5 minuts.
6.-Untem el motlle amb mantega i farina i espolsem l'excés d'aquesta.
7.-Abocar la barreja al motlle.
8.-Introduïm al forn a 180º (pre-escalfat prèviament) durant uns 40 minuts.
9.-IMPORTANT: Com que cada forn és un món, feu la famosa prova de l'escuradents, és a dir, quan surti totalment sec, és que el pa de pessic estarà a punt!
10.-Un cop fora del forn, el deixem durant uns 15 minuts dins els motlle. Passat aquest temps, el desmotllem i el deixem refredar a sobre d'una reixa fins que estigui ben fred.

Un cop tingueu les particions del pastís fetes, ja el podeu farcir amb la melmelada de móra.

(IMPORTANT! Si podeu, feu servir melmelades casolanes. Es nota molt la diferència)



I fins aqui el post d'avui!
Espero i desitjo que us hagi agradat tant com a mi em va agradar fer aquest pastís!

Per qualsevol dubte podeu contactar amb mi per e-mail o pel Facebook!

Petonassos,

You Might Also Like

4 comentaris

  1. Moltes gràcies Vane!!! Ets una crac!!! i la Núria encara en parla de la seva Blancaneus!!!!

    ResponElimina
  2. Ja tenia ganes de veure'l. Sobren les paraules! Cada dia et superes més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràciessss!!!!!!! Superació 100% ;)
      Petons!!!!!

      Elimina